Uutiset

 

12.1.2015

Eastbound Oy ja Taputa Oy ovat aloittaneet myynti- ja markkinointiyhteistyön Ruotsin ja Baltian markkinoilla. Taputa (Taplause) on maailman yksinkertaisin asiakaspalautejärjestelmä, jonka avulla loppuasiakas voi helposti antaa palautetta saamastaan palvelusta palvelutapahtuman yhteydessä esimerkiksi omalla älypuhelimellaan (tabillaan, tietokoneellaan). Taputa- asiakaspalautteen avulla asiakasyrityksemme saavat asiakkailtaan risut ja ruusut reaaliaikaisesti ja voivat reagoida saamiinsa palautteisiin heti. 

1.3.2014

Eastbound Oy ja Piceasoft Oy ovat sopineet Piceasoft -ohjelmistoportfolion jälleenmyynnistä ja myyntiyhteistyöstä ensisijaisesti Pohjoismaihin ja Baltian maihin. PC-pohjainen PiceaSwitch mahdollistaa nopean ja helpon tavan siirtää tietoja puhelimelta toiselle esimerkiksi puhelimen vaihdon tai huollon yhteydessä. Portfolioon kuuluu myös tuotteita mm. raportointia, sertifioitua puhelimen tyhjennystä sekä diagnostisointia varten. PiceaSwitch -tuoteperheen ensisijaisena käyttäjäryhmänä ovat teleoperaattorit, jotka myyvät puhelimia omien liikkeidensä kautta, muut matkapuhelimia myyvät liikkeet ja ketjut sekä mm. puhelimia huoltavat yritykset.

 1.2.2014

Eastbound Oy ja Optofidelity Oy ovat solmineet jälleenmyyntisopimuksen. Sopimus kattaa QualityViewer -tuoteperheen. QualityViewer -kamera -ja kuvantamismoduuleja ja -ohjelmistoja käytetään valmistavassa teollisuudessa ensisijaisesti laadunvalvontaan, dokumentointiin sekä tuotekehitykseen.